Jegyessuli indul februárban Pasaréten

2019. január 9., szerda | 10:41

A pasaréti jegyessuli keretében február elejétől áprilisig tartó előadás- és beszélgetéssorozatra hívják a házasságra készülő párokat Budapesten, a Kájoni János Ferences Közösségi Házban.

A tíz estéből álló sorozattal a jegyeseknek szeretnének segítséget nyújtani a közös útjukra való felkészülésben a szervezők. Céljuk továbbá, hogy a jegyessuli alkalmain hallottak és mindaz, amire a párok a beszélgetések során ráébrednek, életük egészét – hosszú távú boldog szerelmüket, hűségüket, gyermekvállalásukat és családi kapcsolataikat – segítsék.

Az előadásokat, a páros és csoportos beszélgetéseket olyan keresztény házaspárok, szakemberek és lelkipásztorok tartják, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek jegyes- és házaspárok kísérésében.

A jegyessuli alkalmait február 5. és április 9. között, keddenként 19.30-tól 22 óráig (érkezés 19.15-kor) tartják a Kájoni János Ferences Közösségi Házban (1025 Budapest, Szilfa utca 4.).

A pasaréti Páduai Szent Antal-plébánia e-mail-címe: pasaret-pleb@ofm.hu.

Forrás és fotó: Jegyessuli/pasaréti Páduai Szent Antal-plébánia

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Hazai
Vezető híreink – olvasta már?
utolso-utjara-kisertek-palos-frigyest-vacon
Utolsó útjára kísérték Pálos Frigyest Vácon

Pálos Frigyes Leó temetése alkalmából március 20-án Beer Miklós váci megyéspüspök mutatott be szentmisét a váci székesegyházban, Varga Lajos váci segédpüspök, Koza József tiszteletbeli kanonok, prépost, címzetes esperes, Tóth Ferenc esperes és Gedeon József koncelebrálásával.

2019. március 22., péntek
orzoje-vagyok-az-en-testveremnek-bemutattak-nemeth-gabor-bioetikai-konyvet
Őrzője vagyok az én testvéremnek – Bemutatták Németh Gábor bioetikai könyvét

Március 21-én este a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Karán mutatták be Németh Gábor „Bioetikai vázlatok” című könyvét, a kar és a kötetet kiadó Szent István Társulat közös szervezésében.

2019. március 22., péntek