Kihirdették a családi plakátpályázat nyerteseit Veszprémben

2018. február 28. szerda 09:02

A házasság hete alkalmából családi plakátpályázatot hirdettek Veszprémben. A díjátadót február 17-én tartották a Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központban.

KÉPGALÉRIA – Klikk a képre!

A beérkezett alkotásokat Somogyi Eszter, a Szent Margit Római Katolikus Óvoda vezetője, Csík Richárd képzőművész és Szegedi László rendező-operatőr értékelte. A díjakat Takáts István érseki irodaigazgató és Porga Gyula polgármester adta át.

Takáts István érseki irodaigazgató elismerően szólt a gyermekek rajzairól, melyeken többségében összekapaszkodó családokat és hatalmas szíveket látni. „Ezek olyan szeretetet tükröznek a gyermekek részéről, mely képes beragyogni az emberi életet” – mondta az irodaigazgató. Somogyi Eszter, a zsűri elnöke azt hangsúlyozta, hogy a családok azok a közösségek, melyek legtöbb erőt tudják adni a mindennapokban.

A díjátadón húsz gyermeket díjaztak két kategóriában. A helyezéseket elért gyermekek mellett többeket különdíjjal jutalmaztak. A rendezvényen kihirdették a veszprémi családsegítő szolgálat PÁR kérdés című pályázatának eredményét is.

Forrás és fotó: Veszprémi Főegyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó képgaléria

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Hazai
Vezető híreink - olvasta már?
magyar-egyhazi-delegacio-targyalt-vatikanban-erdo-peter-biboros-osszefoglaloja
Magyar egyházi delegáció tárgyalt a Vatikánban – Erdő Péter bíboros összefoglalója

Erdő Péter bíboros, prímás vezetésével magyar egyházi küldöttség tárgyalt a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusról március 15-én, csütörtökön a Vatikánban. A megbeszélés témáit a Vatikáni Rádió számára foglalta össze a főpásztor.

2018. március 16. péntek
a-hazaert-mutatott-be-szentmiset-babel-balazs-ersek-nemzeti-unnepunkon-kalocsan
A hazáért mutatott be szentmisét Bábel Balázs érsek nemzeti ünnepünkön Kalocsán

Március 15-én a hazáért mutatott be szentmisét Bábel Balázs érsek a kalocsai Nagyboldogasszony-főszékesegyházban.

2018. március 16. péntek