Kihirdették a családi plakátpályázat nyerteseit Veszprémben

2018. február 28. szerda 09:02

A házasság hete alkalmából családi plakátpályázatot hirdettek Veszprémben. A díjátadót február 17-én tartották a Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központban.

KÉPGALÉRIA – Klikk a képre!

A beérkezett alkotásokat Somogyi Eszter, a Szent Margit Római Katolikus Óvoda vezetője, Csík Richárd képzőművész és Szegedi László rendező-operatőr értékelte. A díjakat Takáts István érseki irodaigazgató és Porga Gyula polgármester adta át.

Takáts István érseki irodaigazgató elismerően szólt a gyermekek rajzairól, melyeken többségében összekapaszkodó családokat és hatalmas szíveket látni. „Ezek olyan szeretetet tükröznek a gyermekek részéről, mely képes beragyogni az emberi életet” – mondta az irodaigazgató. Somogyi Eszter, a zsűri elnöke azt hangsúlyozta, hogy a családok azok a közösségek, melyek legtöbb erőt tudják adni a mindennapokban.

A díjátadón húsz gyermeket díjaztak két kategóriában. A helyezéseket elért gyermekek mellett többeket különdíjjal jutalmaztak. A rendezvényen kihirdették a veszprémi családsegítő szolgálat PÁR kérdés című pályázatának eredményét is.

Forrás és fotó: Veszprémi Főegyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó képgaléria

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Hazai
hirdetés
Vezető híreink - olvasta már?
fotokiallitas-mutatja-be-sziriai-haborut-es-maltai-segitseget
Fotókiállítás mutatja be a szíriai háborút és a máltai segítséget

Megnyílt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat szíriai háborúról és a háború következményeire adott humanitárius válaszokról szóló kiállítása a Szent István-bazilika Lovagtermében december 17-én. A kiállítás az „Imádságot kérünk” imagyűjtő kampány kísérőrendezvénye, február végéig látogatható.

2018. december 18. kedd
konyv-jelent-meg-marianosztrai-palos-kolostorrol
Könyv jelent meg a márianosztrai pálos kolostorról

A budapesti Központi Papnevelő Intézet dísztermében mutatták be december 17-én a márianosztrai pálos kolostor történetét ismertető, „A fényes kolostor” című kötetet, mely az Ecclesia Szövetkezet gondozásában jelent meg. Az eseményen jelen volt Beer Miklós váci megyéspüspök.

2018. december 18. kedd