Liturgikus zenei tábort szervez a Görögkatolikus Metropólia

2019. április 14., vasárnap | 16:32

Liturgikus zenei tábort szervez 8–14 éves gyermekek számára a Görögkatolikus Metropólia. A tábort július 8–12. között szervezik meg Debrecenben.

A tábor zenei és szakmai vezetője Bubnó Tamás Liszt-díjas karnagy és énekművész lesz. A programok során a részt vevő művészek és pedagógusok bevezetik a gyermekeket a liturgikus ének-zene világának izgalmas mélységeibe, természetesen mindezt sok játékkal, közös és egyéni énektanítással, vidám és hasznos tevékenységekkel tarkítva.

A szervezők elsősorban a 8 és 14 év közötti gyermekeket várják, de jöhetnek kisebbek és nagyobbak is. A résztvevőket a Szent Miklós Görögkatolikus Diákotthon és Egyetemi Kollégiumban szállásolják el.

További részletek ITT találhatók. Jelentkezni a darabanjudit@gmail.com e-mail-címen lehet május 31-ig.

Forrás: Hajdúdorogi Főegyházmegye

Fotó: Sütőné Görgény Mónika

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Hazai
hirdetés
Vezető híreink – olvasta már?
ferenc-papa-hogy-imadkozni-tudjunk-egyugyuve-kell-valnunk
Ferenc pápa: Hogy imádkozni tudjunk, együgyűvé kell válnunk!

Május 22-én a Szentatya befejezte a Miatyánknak szentelt katekézissorozatát. Figyelmeztetett, hogy állandóan ápolnunk kell az imádság szellemét, és minden élethelyzetben kapcsolatban maradhatunk az Atyával, ha engedjük, hogy a Lélek imádkozzon bennünk.

21:19
grzegorz-gorny-az-elet-kulturajarol-az-civilizacio-mely-gyermeket-megoli-halalra-van-itelve
Grzegorz Górny az élet kultúrájáról: Az a civilizáció, mely megöli a gyermekét, halálra van ítélve

Grzegorz Górny lengyel riporter, esszéista, publicista, dokumentumfilm-rendező „Gyilkosság és orvostudomány” című könyve a Magyar Kurír „Új Ember Kiadványok” sorozatában a közelmúltban magyarul is megjelent. Ennek kapcsán beszélgettünk vele Budapesten.

19:45