Számos kiadvánnyal készül Brenner János boldoggá avatására a Martinus Kiadó

2018. április 30. hétfő 15:32

A Martinus Kiadó számos kiadvánnyal, kegytárggyal készül Brenner János május 1-jei boldoggá avatására. Sátruk az Emlékmű alsó parkolójában lesz. A szombathelyi püspöki palota melletti könyvesboltjuk a jeles esemény napján zárva tart.

A kiadó új kötettel készült a boldoggá avatásra, amely Brenner János életét mutatja be személyes visszaemlékezések alapján. Címe: Akinek a lelke kedves volt Isten előtt.

Az érdeklődők a Nem félek – Brenner János 1931–1957 című, korábban nagy sikert aratott könyvet, valamint Iváncsits Tamás zenés drámájának a Jó Pásztor címet viselő filmváltozatát is megvásárolhatják a Martinus Kiadó sátrában; ezen kívül – egyebek mellett – kulcstartókat, hűtőmágneseket, szentképeket, könyvjelzőket, képeslapokat, naptárakat és gyertyákat.

A Szombathelyi Televízió által Az Istent szeretőknek minden a javukra válik címmel kiadott filmben Brenner József beszél családjáról és bátyjáról.

Elkészült a Szombathelyi Egyházmegye templomait bemutató filmsorozatok DVD-változata is, A Szombathelyi Egyházmegye kincsei és Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében címmel. A Szombathelyi Televízió filmjeinek megvásárlásával a szentgotthárdi Brenner János Emlékhely Alapítványt is támogatják.

Forrás és fotó: Szombathelyi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Hazai
Vezető híreink - olvasta már?
bemutatjuk-vilag-legnagyobb-maria-kegyhelyeit
Bemutatjuk a világ legnagyobb Mária-kegyhelyeit

A nyár az utazások időszaka. Egy alkalommal II. János Pál is buzdított arra, hogy a szünidőben látogassuk meg az Istenszülő kegyhelyeit is. Ezt évente több millió hívő meg is teszi. A német püspöki konferencia hírportálja bemutatta a világ legnagyobb, az Egyház által elismert Mária-kegyhelyeit.

2018. július 21. szombat
a-biblia-uzenete-gyertek-ti-is-pihenjetek-egy-kicsit
Gyertek ti is, pihenjetek egy kicsit!

Évközi 16. varárnap – Gondolatok az evangéliumhoz (Mk 6,30–34)

2018. július 21. szombat