Fall On Me – Andrea Bocelli és fia, Matteo közös dalukkal meghódítják a világot

2018. szeptember 25., kedd | 19:58

Andrea Bocelli „Sì” (Igen) című albuma október 26-án kerül forgalomba a világ hatvan országában a Decca Record UK terjesztésében. Az egyik szám, apa és fia duettje a szülő-gyermek kapcsolatról szólólemezként máris elindult a népszerűség útján.

Andrea Bocelli lemezén tizenhat új dal jelenik meg a szeretetről, családról, hitről, reményről. Az olasz tenor együtt énekel Ed Sheerannal, Dua Lipával és fiával.

A megindító apa-fiú duett címe: Fall On Me. Az érzelmes dal, melynek témája a szülő és gyermeke közötti kapcsolat, szeretet, szólólemez formájában már szeptember 20-tól kapható egy különleges összeállítás kíséretében, amely eddig nem publikált fotókat tartalmaz Andrea Bocelli családi albumából. A húszéves Matteo egyben társszerzője is a közös dalnak, mely felhangzik majd a Disney várva várt új filmje, az ősszel mozikba kerülő Diótörő és a négy birodalom végén is, a stáblista alatt.

Forrás: La Stampa

Fotó, videó: YouTube

Magyar Kurír
(tzs)

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Kitekintő
Címkék: család, művészet
Vezető híreink – olvasta már?
utolso-utjara-kisertek-palos-frigyest-vacon
Utolsó útjára kísérték Pálos Frigyest Vácon

Pálos Frigyes Leó temetése alkalmából március 20-án Beer Miklós váci megyéspüspök mutatott be szentmisét a váci székesegyházban, Varga Lajos váci segédpüspök, Koza József tiszteletbeli kanonok, prépost, címzetes esperes, Tóth Ferenc esperes és Gedeon József koncelebrálásával.

2019. március 22., péntek
orzoje-vagyok-az-en-testveremnek-bemutattak-nemeth-gabor-bioetikai-konyvet
Őrzője vagyok az én testvéremnek – Bemutatták Németh Gábor bioetikai könyvét

Március 21-én este a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Karán mutatták be Németh Gábor „Bioetikai vázlatok” című könyvét, a kar és a kötetet kiadó Szent István Társulat közös szervezésében.

2019. március 22., péntek