Fall On Me – Andrea Bocelli és fia, Matteo közös dalukkal meghódítják a világot

2018. szeptember 25. kedd 19:58

Andrea Bocelli „Sì” (Igen) című albuma október 26-án kerül forgalomba a világ hatvan országában a Decca Record UK terjesztésében. Az egyik szám, apa és fia duettje a szülő-gyermek kapcsolatról szólólemezként máris elindult a népszerűség útján.

Andrea Bocelli lemezén tizenhat új dal jelenik meg a szeretetről, családról, hitről, reményről. Az olasz tenor együtt énekel Ed Sheerannal, Dua Lipával és fiával.

A megindító apa-fiú duett címe: Fall On Me. Az érzelmes dal, melynek témája a szülő és gyermeke közötti kapcsolat, szeretet, szólólemez formájában már szeptember 20-tól kapható egy különleges összeállítás kíséretében, amely eddig nem publikált fotókat tartalmaz Andrea Bocelli családi albumából. A húszéves Matteo egyben társszerzője is a közös dalnak, mely felhangzik majd a Disney várva várt új filmje, az ősszel mozikba kerülő Diótörő és a négy birodalom végén is, a stáblista alatt.

Forrás: La Stampa

Fotó, videó: YouTube

Magyar Kurír
(tzs)

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Kitekintő
Címkék: család, művészet
Vezető híreink - olvasta már?
papi-szolgalat-kommunizmus-idejen-varju-imre-atyaval-beszelgettunk-20181022155222
Papi szolgálat a kommunizmus idején – Varjú Imre atyával beszélgettünk

Varjú Imre azok között a papok között volt, akik 1956-ban a kórházakban segédkeztek, iratokat sokszorosítottak, majd a megtorlás idején börtönbe kerültek. A súlyos történelmi pillanatokban átélt tapasztalatairól kérdeztük őt. A 2014-ben készült interjúnkat olvashatják nemzeti ünnepünk alkalmából.

12:00
az-eucharisztia-az-egyhaz-eletenek-forrasa-egyhazmegyei-eucharisztikus-lelkinap-oroshazan
Az Eucharisztia az Egyház életének forrása – Egyházmegyei eucharisztikus lelkinap Orosházán

A második előkészületi évre meghirdetett mottó jegyében szerveztek egyházmegyei lelkinapot október 20-án a Békés megyei Orosházán. Az eseménynek a város Jézus Szíve-temploma adott otthont, melynek szomszédságában áll az egyetlen olyan kültéri emlékmű, melyet az 1938-as kettős szentévben állítottak.

2018. október 22. hétfő