Győri egyházmegyei sikerek a Karitász országos rajzpályázatán

Kishírek – 2016. június 22., szerda | 15:59

A Katolikus Karitász, a jubileumi évben országos rajzpályázatot hirdetett általános iskolás gyermekeknek „Embertől emberig” címmel. A pályázat során két korcsoportban (alsós, felsős) összesen 93 pályamű érkezett be a Győri Egyházmegyei Karitászhoz.

KÉPGALÉRIA – klikk a képre!

A pályázat témái a következők voltak: „Hogyan jelenik meg a szegénység a Te életedben? Hogyan segíthetsz Te? Hogyan segít a Karitász?”

Szabó György, a Győri Egyházmegyei Karitász igazgatója elsőként Ivánban, a helyi iskola június 17-én megrendezett évzáróján adta át Gats Grétának a nyereményt és az oklevelet.

Másnap, június 18-án Csornán, a II. Rákóczi Ferenc Római Katolikus Óvoda és Általános Iskola évzáró ünnepségén, a kitűnő bizonyítványokért járó jutalomkönyvek kiosztása után adta át Szabó György a Karitász ajándékait néhány mondat kíséretében Karkai Viviennek, Festő Nikolettnek és Balics Eszternek. Az igazgató az iskola részére átadta 100 példányban a Karitász Adásidő című folyóiratát, melynek belső borítóján találhatóak a nyertes rajzok. A közeljövőben a rajzokat egy országos kiállításon mutatják be. 

Forrás és fotó: Győri Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria