Hittanosok tábora Nyíregyházán

Kishírek – 2015. július 1., szerda | 14:59

2015. június 22–26. között hittanostáborban vehettek részt a Nyíregyháza-belvárosi Görögkatolikus Egyházközség hittanosai – tájékoztat az egyházközség.


A tábor tematikája a teremtés volt. Már az első nap két csoportba szerveződtek a gyerekek, s így kellett péntekre egy projektmunkát készíteni a világ teremtéséről. Semmilyen megkötés nem volt, fantáziájukat szabadon engedve, különféle technikákkal készíthették el a történet képi ábrázolását. A kész munkák csodálatosak lettek, nem is tudtak dönteni a bírálók, így mindkét csapat első helyen végzett.

Ezenkívül az öt nap sokszínű programokkal volt tarkítva, mindenki megtalálta a számára kedvezőt: sorversenyen izgulhattak csapataikért; szebbnél szebb alkotásokat készíthettek gyöngyből, gipszből, papírból; észjárásukat is megvillanthatták a műveltségi vetélkedőn, sőt, uszodáztak is. Szerdán a vadasparkba látogattak el, egész napos program keretében. Társasjátékoztak, filmet néztek, s persze nem maradt ki egyetlen napból sem az imádság. Különösen szép volt a szerdai ünnep, amikor a tábor összes résztvevője, kicsik és nagyok együtt segédkeztek a Liturgián.

Fotó: Nyíregyháza.görögkatolikus.hu

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria