Kána-hetet tartanak Bodrogolasziban

Hazai – 2017. július 26., szerda | 17:40

A Chemin Neuf Közösség immár több mint húsz éve megrendezi nyaranta a házaspároknak szóló Kána-hetet, amelyet az elmúlt évekhez hűen idén is a zempléni Bodrogolasziban tartanak július 24. és 30. között. Sóskuti-Varga Gergely tájékoztatta szerkesztőségünket.

Idén több mint harmincöt házaspár vesz részt a Kána-héten, így a gyermekekkel együtt, valamint azokkal, akik szolgálnak, közel százhatvanan vannak együtt Bodrogolasziban.

A házaspárok a legnagyobb kincset kapják ezen a héten: időt egymásra, időt Istenre. A hét programjának szívében éppen ez, a közösen töltött idő áll, és minden más, a közös ima, az előadások, a kiscsoportos beszélgetések, a sport és játékok is ezt segítik.

Jövőre július 22. és 28. között rendezik majd a Kána-hetet, amelyre akár már most is lehet jelentkezni a kana.magyarorszag@chemin-neuf.org e-mail címen. További információkat ITT találnak. Idén november 25–26-án Kána-hétvégére várják az érdeklődőket Máriabesnyőre, melynek középpontjában a szülő-gyermek kapcsolat áll majd.

Fotó: Chemin Neuf Közösség

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria