Őszi akciót hirdet a megújult párKatt katolikus online társkereső

Hazai – 2015. október 8., csütörtök | 18:58

2015 nyarán megújult a párKatt.hu katolikus online társkereső oldal. A nehezebb anyagi helyzetben lévőkre is gondolva a vatikáni családszinódus első hetében akcióval segítik az érdeklődőket.

A hónapokig tartó informatikai fejlesztés eredményeképpen modernebb lett a párKatt megjelenése, korszerűbb és biztonságosabb az informatikai rendszere, bővültek funkciói. Egyedülálló újdonság a keresztény szempontú párTeszt, amely elgondolkodtató önismereti játék, ugyanakkor a társkereséshez is támpontot ad.

A párKatt két és fél éves fennállása óta folyamatosan tapasztalják a szervezők, mekkora az igény a tiszta, őszinte, hűséges párkapcsolatokra. Sikertörténeteik mutatják, hogy ma is számosan vannak, akik a gondviselő Isten kezébe helyezik életüket és jövőjüket, rá kívánják alapozni családjukat.

A nehezebb anyagi helyzetben lévőkre is gondolva a vatikáni családszinódus első hetében akcióval segítik a társkeresőket megújult honlapon. Bíznak abban, hogy minél több ember él a lehetőséggel – hogy minél több szilárd alapra épülő, katolikus családdal gyarapodhasson az egyház és a társadalom.

Forrás és fotó: párKatt.hu

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria