Közösségteremtő társasjátékozós programsorozat indul fiataloknak Szombathelyen

2019. február 23., szombat | 12:00

„TársasÁg” címmel programsorozatot hirdet a Martineum Felnőttképző Akadémia, melynek első alkalma március 9-e lesz. Az első esemény helyszíne a Szent Erzsébet – ferences – templom színházterme.

A program azon fiataloknak szól, akik szeretnek közösségben lenni, szeretnek társasjátékokkal játszani. Az estek során az érdeklődők asszociációs, ügyességi, stratégiai, kártya alapú és egyéb játékokban vehetnek részt.

Az eseménysorozatra szívesen várnak minden 14 és 30 év közötti fiatalt, és kérik, hogy a lehetőségekhez mérten hozzanak magukkal általuk kedvelt társasjátékot is.

Az első, március 9-i alkalom délután 16 órától körülbelül este 21 óráig tart, de a vége nem pontosan meghatározott. Bárki csatlakozhat és távozhat bármikor. 

Ha tetszik a program, nyugodtan hívd barátodat is! – javasolják a szervezők.

Jelentkezni a zanati.mario@gmail.com e-mail címen lehet.

Forrás: Szombathelyi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Hazai
Vezető híreink – olvasta már?
ferenc-papa-az-abortusz-soha-nem-az-valasz-amelyet-nok-es-csaladok-keresnek
Ferenc pápa: Az abortusz soha nem az a válasz, amelyet a nők és a családok keresnek!

Május 25-én a Szentatya a „Yes to Life” konferencia résztvevőit fogadta. „A törékeny élet drága ajándékának gondozása” című konferenciát a Világiak, Család és Élet Kongregációja szervezte. A magyar sajtóban leegyszerűsítve jelent meg a pápa beszéde, amit most teljes terjedelmében olvashatnak.

09:55
-miert-csak-szakallas-embereket-latni-templomi-kepeken-derus-egyuttlet2-gyori-szeretetnapon
„Miért csak szakállas embereket látni a templomi képeken?” – Derűs együttlét a győri Szeretetnapon

Május 25-én ismét szeretetnapot rendeztek Győrben, amelynek minden bevétele Böjte Csaba Szent Ferenc Alapítványát illeti. Nagyszalontai sportközpontra gyűjtenek.

2019. május 26., vasárnap