Közösségteremtő társasjátékozós programsorozat indul fiataloknak Szombathelyen

2019. február 23., szombat | 12:00

„TársasÁg” címmel programsorozatot hirdet a Martineum Felnőttképző Akadémia, melynek első alkalma március 9-e lesz. Az első esemény helyszíne a Szent Erzsébet – ferences – templom színházterme.

A program azon fiataloknak szól, akik szeretnek közösségben lenni, szeretnek társasjátékokkal játszani. Az estek során az érdeklődők asszociációs, ügyességi, stratégiai, kártya alapú és egyéb játékokban vehetnek részt.

Az eseménysorozatra szívesen várnak minden 14 és 30 év közötti fiatalt, és kérik, hogy a lehetőségekhez mérten hozzanak magukkal általuk kedvelt társasjátékot is.

Az első, március 9-i alkalom délután 16 órától körülbelül este 21 óráig tart, de a vége nem pontosan meghatározott. Bárki csatlakozhat és távozhat bármikor. 

Ha tetszik a program, nyugodtan hívd barátodat is! – javasolják a szervezők.

Jelentkezni a zanati.mario@gmail.com e-mail címen lehet.

Forrás: Szombathelyi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Hazai
Vezető híreink – olvasta már?
-lelkem-gyerekkoromtol-igazgatva-volt-isten-az-eg-fele-latogatoban-horvath-gyula-k
„Elégettem az összes könyvemet, a Biblia kivételével” – Látogatóban Horváth Gyula költőnél

Horváth Gyula 1959-ben született a Borsod megyei, kétezer lakosú Alsóvadászon, egy cigánytelepen. Napjaink egyik legnagyobb költője. Tizenhat évesen publikált először, ezután versei rendszeresen megjelentek az Élet és Irodalomban, a Vigiliában, az Új Írásban, a Tiszatájban.

2019. március 25., hétfő
ferenc-papa-loretoban-ferfi-es-no-hazassagan-alapulo-csalad-nelkulozhetetlen
Ferenc pápa Loretóban: A férfi és a nő házasságán alapuló család nélkülözhetetlen

Március 25-én mintegy tízezer hívőt köszöntött a Szentatya a loretói kegyhely előtti téren, miután misét mutatott be Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén, és aláírta az ifjúságnak szentelt szinódus utáni apostoli buzdítását, amelyet április 2-án tesznek majd közzé.

2019. március 25., hétfő