Már okostelefonon is elérhető a PárKatt

Hazai – 2015. február 13., péntek | 19:56

Több fontos újdonsággal jelentkezik a PárKatt.hu katolikus társkereső portál – tájékoztatta Krúdy Zsófia a szerkesztőséget.


Február 14-én, Valentin-napon lesz pontosan két éve, hogy elindult a PárKatt.hu katolikus társkereső oldal. Ez mindössze huszonnégy hónap, de már huszonegy sikertörténetről tudnak beszámolni a szervezők, és legalább ugyanennyi komoly kapcsolatról tudnak közvetett vagy közvetlen úton.

Az első PárKatt-házasságra már 2013 augusztusában sor került, az első kisbaba pedig tavaly ősszel született.

Fontos újdonság, hogy megszületett a PárKatt mobiltelefonra optimalizált változata, ami remélhetőleg sokak számára segítséget jelent majd a társkeresés során. Mostantól ha a telefon böngészőjéből nyitjuk meg a PárKatt oldalát, a mobilra alkalmazott új verzióval találkozunk.


Február 14-től egy héten keresztül nagy születésnapi előfizetési akciót hirdet a portál, amikor egy 3 hónapos előfizetés áráért (4500 Ft) egy teljes éves elérést adnak ajándékba. Az akció részleteiről bővebben honlapjukon lehet tájékozódni.

A PárKatt oldalán rövidesen elérhető lesz az első katolikus „Match Test”, vagyis összeillőséget vizsgáló teszt „Illünk-e egymáshoz?” címmel. A jövőben értesítést kapnak azok a tagok, akik kölcsönösen felkeltették egymás érdeklődését, továbbá a tavasz folyamán megújul a főoldal megjelenése, a fórum, és az egész honlap gyorsabb, korszerűbb, nemzetközileg összehangoltabb lesz.

Bővül a nemzetközi paletta is, 2015 márciusában indul a litván, májusban pedig a szlovák testvérhonlap, amelyek szintén elérhetőek lesznek azon magyar felhasználók számára, akik ezt szeretnék. A KathTreff család tagjai jelenleg a német-osztrák-svájci KathTreff.org, a magyar PárKatt.hu, a lett KatSat.lv, a kenyai SinglzCourting.com és a horvát KatSus.org.

Fotó: PárKatt

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria