Megújult a Központi Szeminárium honlapja

2019. március 22., péntek | 17:47

A budapesti Központi Papnevelő Intézet kispapjai az elmúlt hetekben megújították a szeminárium honlapját, amely így új, korszerű megjelenéssel és változatos tartalommal várja látogatóit – tájékoztatta a szerkesztőséget Riesz Benedek papnövendék.

A Központi Szeminárium honlapján az érdeklődők betekintést nyerhetnek a intézménybe, annak mindennapi életébe és különleges eseményeibe egyaránt, valamint a papi hivatás örömeiről és kihívásairól olvashatnak.

Egykori „központisták” osztják meg emlékeiket, élményeiket, és sok más izgalmas tartalom is elérhető. A papi hivatáson gondolkodók a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokat böngészhetik, valamint a szerkesztők számos kapcsolatfelvételi lehetőséget is kínálnak.

A Központi Szeminárium gyakran frissülő honlapja ITT tekinthető meg.

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Hazai
hirdetés
Vezető híreink – olvasta már?
ferenc-papa-ha-nem-bocsatasz-meg-testvereidnek-isten-sem-bocsat-meg-neked
Ferenc pápa: Ha nem bocsátasz meg testvéreidnek, Isten sem bocsát meg neked!

A Szentatya április 24-én folytatta a Miatyánkról szóló katekézissorozatát. Ma is az Úr imájának arról a mondatáról elmélkedett, amelyben azt kérjük, hogy az Úr engedje el adósságainkat, vétkeinket, amint mi is elengedjük embertársainkét. Beszédének fordítását teljes terjedelmében közöljük.

2019. április 24., szerda
az-otodik-evangelium-egy-multfeltaro-evtized-szentfoldon-voros-gyozo-akademikus-professzorral
Az Ötödik Evangélium – Egy múltfeltáró évtized a Szentföldön Vörös Győző akadémikus professzorral

A kutatások lenyűgöző eredményeiről és a 20. századi „előkutatásokra” visszatekintő dokumentációkból már a harmadik reprezentatív akadémiai monográfiája jelent meg. Húsvét alkalmából az „Ötödik Evangélium” üzeneteiről kérdeztük Vörös Győzőt.

2019. április 24., szerda