Megújult a lébényi Szent Jakab-templom honlapja

Hazai – 2016. február 7., vasárnap | 15:38

Egy éves kihagyás után hasonló, de továbbfejlesztett szerkezettel és megújított tartalommal ismét elérhető a lébényi Szent Jakab-templom honlapja, melyen megtalálhatók a Szent Jakab-plébániához tartozó társegyházközségek, Győrsövényház, Fehértó és Bezi oldalai is.

A főoldalon a hírek, aktualitások olvashatók a templomok hetente frissülő hirdetéseivel.

A Szent Jakab-templomot látogató zarándokok, turisták egy oldalon összegyűjtve kaphatnak fontos információkat útjukhoz és javaslatokat a Lébényben eltöltendő idő felhasználására. A templomról szóló részben elolvashatjuk az elmúlt évben idelátogató megannyi zarándok és turista véleményét, köszönetét is, valamint megismerkedhetünk a templom Vox Angelica kórusával és nem utolsósorban lelki táplálékkal töltekezve kattinthatunk további menüpontokra.

Az új honlapon bemutatkozik a Szent Jakab-plébánia közössége; megtudhatjuk, hogy az egyházközség ravatalozókápolnát készül építtetni; ártesülhetünk a plébánia és a társegyházközségek életének fontos eseményeiről, cikkeket, írásokat is olvashatunk. Végül, de nem utolsósorban, tájékozódhatunk a Szent Jakab Zarándokház és Látogatóközpont szolgáltatásairól. Itt fogadják a Szent Jakab-templomot látogató zarándokokat, turistákat.

Az oldalakat gazdag képanyag teszi színessé.

Az új honlap címe: www.szentjakabtemplom.hu

Forrás és fotó: Győri Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria