Nyílt napot tartottak a Pázmány-egyetemen Esztergomban

Hazai – 2015. november 25., szerda | 9:05

Nagy érdeklődés övezte az óvodapedagógus- és tanítóképzés nyílt napját a PPKE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának esztergomi képzési helyszínén november 24-én.

A nyílt nap keretében szakos tájékoztatón, mintaelőadásokon vehettek részt az érdeklődők, melyek során bepillantást nyerhettek az óvodapedagógia módszertanába, és matematikai játékokkal ismerkedhettek meg.

A központi tájékoztatón Szilágyi Csaba dékán köszöntötte a középiskolásokat, majd a felvételi referens a felvételi információkról tartott tájékoztatást, utána a külföldi ösztöndíjakról és a tanítók, óvodapedagógusok elhelyezkedéséről kaphattak képet az érdeklődők.

A tájékoztatókat követően lehetőség nyílt a Vitéz János Kollégium megtekintésére.

Az aulában a szakos standok mellett az európai hulladékcsökkentési héthez kapcsolódva kézműves-foglalkozást is tartottak, így teremtve a hulladékból értéket.

Az információs pultnál hallgatók segítették az érdeklődőket a tájékozódásban.


Az intézmény 2016. január 26-án újra várja az óvó- és tanítóképzés (nappali és levelező tagozaton, német és szlovák nemzetiségi szakirány) iránt érdeklődőket, immár előalkalmassági vizsga lehetőségével kiegészítve.

Forrás és fotó: PPKE BTK

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria