Szentségimádásra hívnak Brenner János boldoggá avatásának vigíliáján

Hazai – 2018. március 16., péntek | 13:06

Egyórás szentségimádásra hívják a szervezők a híveket Brenner János boldoggá avatásának előestéjén, április 30-án az esti szentmise után. Nemcsak Szombathelyen, hanem az egész Szombathelyi Egyházmegyében, sőt valamennyi egyházmegyében lehet csatlakozni a szentórához.

„Testileg távol, de lélekben közel” (1Kor 5,3) – Különböző helyszíneken, de egy időben, együtt fogunk imádkozni az Oltáriszentség előtt. Hálát adunk Brenner Jánosért, és keressük az életszentség útját a mi életünkben.

A szentségimádásba azok is bekapcsolódhatnak, akik a boldoggá avatásra koruk vagy egyéb elfoglaltságuk miatt nem tudnak eljönni. Így válik valóban közössé és sajáttá az ünnep.

Tarts Te is velünk!

Mit kell tenned, ha csatlakozni szeretnél?

– Keress olyan helyet a www.brennerjanos.hu oldalon, ahol bekapcsolódhatsz a szentségimádásba!

– Ha nincs a környékeden szentségimádási lehetőség, akkor a helyi templomban, iskola- vagy kórházkápolnában, szerzetesi közösségben szervezhettek a helyi plébánossal, szerzetesi elöljáróval egyeztetve szentségimádást.

– Imádkozzatok a kihelyezett Oltáriszentség előtt a www.brennerjanos.hu-ról letölthető, Brenner János írásaira épülő elmélkedési anyag segítségével! Bevonhatsz gyerekeket, fiatalokat, családokat, időseket, zenészeket, imacsoportokat, rózsafüzér-társulatokat, közösségeket, iskolákat és mindenkit, aki szívesen tölt egy órát az Úrral Brenner János példájára figyelve.

– Kérjük, hogy minden helyszín jelentkezzen a www.brennerjanos.hu oldalon! Így látjuk, hogy hány helyszínen imádkozunk együtt, és adunk hálát új boldogunkért.

Kapcsolódjunk össze az imádságban!

„... Tebenned hatalom, erő, élet. Ezért vágyom Hozzád: szereteted hatalmáért, erejéért, életéért, hiszen Benned élet van, olyan élet, mely fény, hogy megvilágítson minket.” (Brenner János)

Forrás és fotó: Szombathelyi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria