Szorítóban a házasság – Interaktív előadás a szombathelyi Brenner Kollégiumban

2018. február 26. hétfő 15:17

A Brenner Kollégium diákjainak részvételével zajlott a „Szorítóban a házasság” című program február 15-én Szombathelyen, amelyet a házasság hete rendezvénysorozat keretében szerveztek.

KÉPGALÉRIA – klikk a képre!

Az interaktív program keretében, hívő házaspárok közreműködésével, arról beszélgettek a fiatalok, hogy milyen fontos az emberek életében a jól működő házasság. A diákoknak okostelefonok segítségével kellett választ adniuk a házasságról, párkapcsolatról szóló kérdésekre. Az előadók arra voltak kíváncsiak, hogy hogyan vélekedünk ezekről a témákról a fiatalok.

A diákok aktívan válaszoltak a kérdésekre, és szívesen beszélgettek a házaspárokkal.

Forrás és fotó: Szombathelyi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó képgaléria

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Kishírek
Vezető híreink - olvasta már?
-tartos-szeretet-iden-is-rekordot-dontott-karitasz-nagybojti-elelmiszergyujtese
„Tartós szeretet” – Idén is rekordot döntött a Karitász nagyböjti élelmiszergyűjtése

Március 4. és 11. között rendezték meg idén templomainkban az immár hagyományos nagyböjti élelmiszergyűjtést. Spányi Antal, a Katolikus Karitász elnöke március 21-én a székesfehérvári adományátadón megköszönte az országos és az egyházmegyei központok, valamint a plébániai karitászcsoportok munkáját.

2018. március 22. csütörtök
mysterium-fidei-megjelent-vi-pal-enciklikaja-magyar-nyelven
Mysterium fidei – Megjelent VI. Pál enciklikája magyar nyelven

A Magyar Kurír „Új Ember Kiadványok” című sorozatában, az Ecclesia Szövetkezettel együttműködésben – ötvenhárom év elteltével – először jelenik meg magyar nyelven VI. Pál pápa „Mysterium fidei” kezdetű enciklikája, a 2020-as budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való készület jegyében.

2018. március 22. csütörtök