Karácsonyi szertartások és egyházi üzenetek a köztévén

2018. december 23. vasárnap, 16:32

Az alábbiakban az MTVA-nak azokat a karácsonyi programjait ajánljuk, amelyek segítik Jézus Krisztus születésének megélését.

December 24-én idén a pécsi székesegyházból közvetíti a Duna Televízió az éjféli misét, a Duna World pedig 21.15-től a római éjszakai misét tűzi műsorára.

December 25-én 11 órától a budapesti Bécsi kapu téri templomból karácsonyi evangélikus istentiszteletet, majd déltől Ferenc pápa Urbi et Orbi áldását közvetíti a Duna Televízió Rómából.

Karácsony első napján az M5 kulturális csatornán 18.40-től Angelo Comastri bíboros Magyarországnak küldött karácsonyi üzenetét lehet meghallgatni.

Forrás: MTVA Sajtóosztály

Fotó: Vatican News

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Kultúra
Vezető híreink - olvasta már?
zarandokvonat-indul-csiksomlyoi-papai-misere
Zarándokvonat indul a csíksomlyói pápai misére

A Misszió Tours Utazási Iroda május 31-én buszokat és zarándokvonatot is indít Csíksomlyóra, a pápai szentmisére. A részletekről Budai László ügyvezetővel beszélgettünk.

18:15
bator-botond-hargitafurdoi-palos-szerzetes-csiksomlyoi-papalatogatas-sok-meglepetest-okozhat
Bátor Botond hargitafürdői pálos szerzetes: A csíksomlyói pápalátogatás sok meglepetést tartogat

Ferenc pápa romániai apostoli útján június 1-jén szabadtéri szentmisét mutat be a csíksomlyói Mária-kegyhelyen. A pápalátogatásról Bátor Botond pálos szerzetest, volt tartományfőnököt, hargitafürdői elöljáró-plébánost kérdeztük.

12:20