Nagyböjti napló – Online lelkigyakorlatra hív a Laudetur Kiadó

Kultúra – 2018. február 10., szombat | 12:00

Az év leghosszabb és legjelentősebb lelkigyakorlata a nagyböjt, mert az Egyház életünk legnagyobb titkára készít fel bennünket. „Nagyböjti napló” címmel negyvennapos online lelkigyakorlatra hívja olvasóit és minden hívőt a Laudetur Kiadó.

A Nagyböjti napló címmel meghirdetett online lelkigyakorlat során a Laudetur Kiadó hamvazószerdától virágvasárnapig minden reggel küld egy naplóbejegyzést a jelentkezők e-mail-címére. A napi gondolat elolvasása nem vesz idénybe öt percnél több időt, mégis nagy hatással lesz a napunkra – szerepel a kiírásban.

Az ingyenes lelkigyakorlatos napló személyes hangvételű gondolatokat, imádságokat, rövid történeteket, jó példákat, elmélyülést segítő videót, képet, cselekvésre sarkalló szempontokat tartalmaz, amelyeknek a napi szentírási szakaszokra épülnek.

E kezdeményezéssel arra hív a Laudetur Kiadó, hogy „közösen éljünk minden napot Isten jelenlétében. Osszuk meg egymással örömeinket, próbálkozásainkat, mindazokat a lelki ajándékokat, amelyekkel a nagyböjt során Isten megajándékoz bennünket.”

Az online nagyböjti lelkigyakorlatra február 13-ig, itt lehet feliratkozni.

Forrás és fotó: Laudetur Kiadó

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria