Párkeresőket hívnak lelkigyakorlatra Mátraverebély-Szentkútra

2019. február 7. csütörtök, 09:03

„Feladat és kegyelem” mottóval lelkigyakorlatot rendeznek párkereső egyedülállók számára február 15. és 17. között a mátraverebély-szentkúti kegyhelyen.

A lelkigyakorlatra azokat a 25–42 év közötti párkereső, egyedülálló nőket és férfiakat várják, akik szeretnének kicsit megállni, és imádságos légkörben, közösségben másokkal átbeszélni párkeresési küzdelmeiket, az egyedülálló lét kihívásait és lehetőségeit.

Az előadások, beszélgetések és csendes idők révén a résztvevők megpróbálják megtalálni szabad „játékterüket”, azokat a pontokat, ahol változtathatnak önmagukon, hatást gyakorolhatnak életükre, és megtanulhatják a görcsös akarás, a „csakazértis” hozzáállás elengedését. A kötött program mellett lesz idő arra, hogy a lelkigyakorlatozók kapcsolatba kerüljenek másokkal és önmagukkal, és természetesen az Úrral.

A lelkigyakorlatot Elekes Szende pszichológus és Asztalos Dániel teológus vezetik. Bővebb információ és jelentkezés ITT.

Forrás és fotó: Mátraverebély-Szentkút Nemzeti Kegyhely

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Nézőpont
Vezető híreink – olvasta már?
-felfigyelt-rank-vilag-harminceves-magyar-maltai-szeretetszolgalat
„Felfigyelt ránk a világ” – Harmincéves a Magyar Máltai Szeretetszolgálat

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnökét, Kozma Imrét kérdeztük a szervezet múltjáról, jelenéről, jövőjéről.

2019. február 17. vasárnap
ferenc-papa-jezus-segit-hogy-kigyogyuljunk-kronikus-rovidlatasbol2
Ferenc pápa: Jézus segít, hogy kigyógyuljunk a krónikus rövidlátásból

Február 17-én a délben a Szentatya Jézus boldogmondásairól és az úgynevezett „jaj-mondásairól” elmélkedett. Rámutatott: a szenvedők nem azért boldogok, mert szenvednek, hanem mert Jézus szabadulást hoz nekik.

2019. február 17. vasárnap