A mi templomunk – Rajzpályázat általános iskolások számára

Hazai – 2021. április 11., vasárnap | 17:43

Az újfehértói Istenszülő Oltalmáról Elnevezett Görögkatolikus Óvoda és Általános Iskola minden évben megszervezi az „Oltalom hetet”. Idén az iskola ünnepi rendezvénysorozatának részeként rajzpályázatot hirdetnek általános iskolás tanulók számára. Beküldési határidő: 2021. május 21.

Az újfehértói Istenszülő Oltalmáról Elnevezett Görögkatolikus Óvoda és Általános Iskola A mi templomunk címmel általános iskolai tanulók számára rajzpályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy a tanulók a képzőművészet eszközével bemutassák egyházközségük templomát.

Korcsoportok

1–2. évfolyamos általános iskolai tanulók

3–4. évfolyamos általános iskolai tanulók

7–8. évfolyamos általános iskolai tanulók

Elfogadott méretek és technikák

Szabadkézi rajz bármilyen méretben, tetszőleges technikával. Egy pályázó egy pályaművel pályázhat.

A pályaműveket a pályázó nevével, a korcsoport megjelölésével (életkor), a felkészítő pedagógus nevének, iskolájának, annak elérhetőségeinek (cím, telefon, e-mail) pontos megadásával, egyházközségük templomának megnevezésével kérik az intézmény e-mail-címére: oltalomiskola@gmail.com a fenti határidőre digitális úton elküldeni.

Díjazás, eredményhirdetés

A beérkezett alkotásokat bírálóbizottság véleményezi, amely a megadott korcsoportonként hirdet győzteseket, és ennek eredményéről minden részt vevő intézményt elektronikus úton értesítenek. A legsikeresebb művek alkotóit ajándékcsomaggal jutalmazzák.

*

A pályaművek alapadatainak elküldésével a pályázó igazolja, hogy elfogadja a pályázati feltételeket, és beküldött alkotása minden tekintetben megfelel a kiírásnak. A nevezéssel a pályázó kijelenti, hogy a beküldött alkotást ő készítette. A pályázó a pályamű beküldésével hozzájárul, hogy produktuma a nevével és korának feltüntetésével bemutatásra kerüljön az alkotásokból szervezett virtuális kiállításon az elbírálást követő héten az Istenszülő Oltalmáról Elnevezett Görögkatolikus Óvoda és Általános Iskola honlapján és Facebook-oldalán. A pályázó a pályamű beküldésével a pályázati feltételeket elfogadja.

A pályázat az „Istenszülő Oltalmáról Elnevezett Görögkatolikus Óvoda és Általános Iskola Oltalom Hét az iskolában” projekt TOP-7.1.1-16-H-ESZA2020-01277 azonosítószámú programsorozatának keretében valósul meg.

Forrás és fotó: Nyíregyházi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria