Az MKPK Titkárságának közleménye a legutóbb bejelentett járványügyi szabályok kapcsán

Hazai – 2021. március 4., csütörtök | 17:06

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia várhatóan holnap, március 5-én adja ki rendelkezéseit a legutóbbi járványügyi szabályok tükrében. Az alábbiakban az MKPK Titkárságának erről szóló közleménye olvasható.

A ránk bízottakért érzett felelősségtől vezérelve kérjük, hogy a nagyböjti imádságainkat ajánljuk fel egész népünkért, különösen azokért, akik a világjárványban érintettek, kiemelten azokért, akik az egészségügyi és a szociális szférában, illetve a mindennapi élet területein most is értünk dolgoznak.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia figyelembe véve a járványügyi szakemberek véleményét és a Covid-19-járvány harmadik hulláma miatt életbe lépő szigorításokat, majd azok részleteinek ismeretében, várhatóan a holnapi napon adja ki rendelkezéseit, amelyek iránymutatásul szolgálnak majd hívő közösségeinknek és intézményeinknek.

A járványhelyzetben segítő szeretettel figyeljünk idősebb és veszélyeztetettebb embertársainkra, kiemelten legyünk figyelemmel a járványügyi előírásokra, és felelősen tartsuk be azokat.

Budapest, 2021. március 4.


a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia
Titkársága

Forrás és fotó: MKPK Titkárság

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria