Elindult a Máltai Szeretetszolgálat saját állásportálja

Hazai – 2020. november 4., szerda | 13:41

Önálló állásportált indított a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, melyen a karitatív szervezetnél elérhető munkalehetőségeket kínálják. Az októberben megnyílt hr.maltai.hu/jobs oldal amellett, hogy egyszerűvé teszi az álláspályázatok beadását, a leendő munkatársak kiválasztásának folyamatát is támogatja.

Az ország egyik legnagyobb karitatív szervezete által indított önálló álláskeresési portálon a Máltai Szeretetszolgálatnál betölthető pozíciók között kereshetnek, akik a szociális ágazatban kívánnak elhelyezkedni. A szervezet állásokat kínál az ágazat számos területén, így megtalálhatók a portálon a szociális munkához kapcsolódó adminisztrációs pozíciók, egészségügyi állások, a termelő üzemek termékeinek értékesítéséhez kötődő kereskedelmi és vendéglátói lehetőségek, pénzügyes pozíciók, de fizikai és segédmunkát is kínál a felületen a szeretetszolgálat.

Az oldalon az állások közt kulcsszavakkal, de szakterület és földrajzi hely szerint is válogathatnak az álláskeresők. Az álláshirdetés mellett található „Érdekel” gombra kattintva megtekinthető a teljes kiírás, és az álláspályázat végén található űrlap kitöltésével és a szükséges dokumentáció azonnali feltöltésével egyszerűen lehet jelentkezni a pozícióra.

Ha szeretne a Máltai Szeretetszolgálat csapatához tartozni: hr.maltai.hu/jobs

Forrás és fotó: Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria