Eucharisztikus estet tartanak Bátán

Hazai – 2020. június 9., kedd | 18:40

A bátai Szent Vér-kegyhelyen eucharisztikus estet szerveznek június 11-én. Az online is követhető esemény meghívóját az alábbiakban közöljük.

Krisztus legdrágább testének és vérének ünnepéhez kapcsolódva, június 11-én, csütörtökön szeretettel hívnak mindenkit, hogy csatlakozzon a Bátai Eucharisztikus Est rendezvényéhez, amelynek keretei között szentségimádáson, szentmisén és keresztúti ájtatosságon vehetünk részt.

Az esemény szentségimádással kezdődik 18 órakor a bátai Szent Vér-kegyhelyen, majd ünnepi szentmisével folytatódik a szabadtéri oltárnál 19 órakor, Bacsmai László esperes főcelebrálásával, végül 20 órakor eucharisztikus keresztúttal zárul. A szentségimádás és a szentmise alatt gyóntatási lehetőséget biztosítanak a helyszínen.

A Bátai Eucharisztikus Esthez élő közvetítésen keresztül is lehet csatlakozni a Pécsi Egyházmegye honlapjánYouTube-csatornáján és Facebook-oldalán keresztül. (A keresztutat technikai okok miatt nem tudják közvetíteni.)

Az élő közvetítés 20 órától visszanézhető lesz az EWTN Katolikus Televízión vagy a Pécsi Egyházmegye YouTube-csatornáján.

Készüljünk együtt úrnapjára!

Forrás és fotó: Pécsi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria