Gyengén látók számára akadálymentesített nézetben is elérhető a Magyar Kurír

Hazai – 2021. június 1., kedd | 17:02

Június 1-jétől honlapunk a gyengén látók számára könnyebben olvasható, akadálymentesített nézetben is elérhető.

A Reménykör összefogás – melynek célkitűzése, hogy az érintettek és az őket támogató emberek együtt munkálkodjanak a speciális szükségletű emberek teljes befogadásáért az Egyházban – megkeresésére válaszul végeztük el a Magyar Kurír hírportál akadálymentesítését. Gyengén látó olvasóink ezentúl egy speciális, kontrasztos, nagyobb betűméretet használó verzióban is elérik honlapunkat.

„Ferenc pápa sokszor hangsúlyozza: lépjünk közel, érintsük meg mások sebeit. Úgy tudunk igazán segíteni, ha azt adjuk, ami a másiknak jó, nem pedig azt, amiről úgy hisszük, hogy jó neki” – mutatott rá Bacsa Dávid, a keszthelyi Kis Szent Teréz-bazilika káplánja, a Reménykör tagja a vele készített interjúnkban. „A remény munkatársai vagyunk, azon dolgozunk, hogy az Egyház otthon legyen minden ember számára.”

Ehhez a küldetéshez szeretnénk mi is csatlakozni. Öröm számunkra, hogy ezzel is segíthetjük azt, hogy az evangélium üzenete, az Egyház tanítása és a keresztény közösségek hírei minél több emberhez eljussanak.

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria