Győzd le a rosszat jóval! – Jótékonysági licit a Szent Márton Köpenye Alapítvány szervezésében

Hazai – 2020. június 23., kedd | 13:09

Lezárult a szombathelyi Szent Márton Köpenye Alapítvány által „Győzd le a rosszat jóval!” mottóval meghirdetett képzőművészeti pályázat. Az alapítvány hamarosan közzéteszi a legjobbnak ítélt alkotásokat.

A „Gyermekek a gyermekekért” pályázati felhívás egyik célkitűzése, hogy segítsünk. Szent Márton szellemiségét követve osszuk meg a köpenyünket, adjunk valamit magunkból, a magunkéból! Fiatal alkotóink most munkáikkal olyan társaiknak ajándékoznak nyári élményeket, akiknek életkörülményeik nem tennék lehetővé, hogy ezekben részesüljenek. Egészen hétköznapi dolgok, egy szelet csokoládé, egy gombóc fagylalt vagy egy kellemes mozi nem minden gyermek számára elérhetőek. Segítsünk, hogy az ő szemük is ragyogjon, s egy-egy nyári élmény tegye gazdagabbá az előttünk álló hónapokat!

A közzétett alkotások megvásárlásával bárki hozzájárulhat ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, emellett az alapítvány által szervezett kézműves délutánok, népi táncházas és egyéb szabadidős programok megvalósítását is támogatja. Minden alkotás induló ára 5000 Ft, majd az értük felajánlott ár minimum 1000 Ft-tal emelkedhet. A licit 2020. július 5-én zárul, és az addig legtöbbet licitáló érdeklődő vásárolhatja meg az alkotást.

Az adakozni vágyók ITT tájékozódhatnak.

Forrás és fotó: Szombathelyi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria