Iskolatáskákat és tanszereket gyűjt a Váci Egyházmegyei Karitász

Hazai – 2022. augusztus 2., kedd | 19:17

Hátrányos helyzetű gyermekeknek gyűjt augusztus hónap folyamán tanszereket és iskolai felszereléseket, valamint pénzbeli adományokat a Váci Egyházmegyei Karitász, hogy társaikkal egyenlő esélyekkel kezdhessék a tanévet.

Még javában tart a nyár, de hamarosan itt a szeptemberi iskolakezdés is. A Váci Egyházmegyei Karitász olyan családokat szeretne támogatni, ahol a gyerekek iskolába indítása segítség nélkül lehetetlen.

Pénzadományt bankkártya használatával IDE kattintva tudnak felajánlani, vagy a Váci Egyházmegyei Karitász 11784009-22227148 bankszámlaszámára (OTP Bank Zrt.) utalva támogathatják a kezdeményezést. Közlemény: „Iskolakezdés 2022”

Szeretettel várnak továbbá iskolatáskákat, tolltartókat, grafitceruzákat, tollakat, színes ceruzákat, gyurmát, rajzlapot, írólapot, papírvágó ollókat, körzőket, filctollakat, zsírkrétákat, kis és nagy alakú kockás és vonalas füzeteket, kottafüzeteket, spirálfüzeteket, vízfestékeket, ecseteket, temperát, számolókorongot, vonalzókészletet, ragasztót, hegyezőket, radírokat, színes papírt, tornacipőket, tornanadrágot és fehér tornapólókat, tornazsákokat, számológépet, sport- és szabadidőruhákat. Ezenfelül jó minőségű ünneplő ruhát (fehér blúzt, inget) is gyűjtenek a váci karitász munkatársai.

A karitászközpontban (2600 Vác, Hattyú u. 1) a tanszeradományokat augusztus 1. és 30. között fogadják, hétköznapokon 8-tól 14 óráig, illetve a karitászcsoportokon keresztül is gyűjtik az adományokat.

Forrás és fotó: Váci Egyházmegye/Váci Egyházmegyei Karitász

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria