Még egy nap Jézussal – Várják a jelentkezéseket az idei Forráspontra

Hazai – 2019. július 13., szombat | 14:28

Várják a jelentkezéseket a Forráspont ifjúsági eucharisztikus napra, melyet szeptember 21-én tartanak a budapesti BOK Csarnokban a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra (NEK) való készület jegyében.

A NEK Általános Titkársága Forráspont – Még egy nap Jézussal címmel ifjúsági eucharisztikus napra hívja a fiatalokat szeptember 21-én, szombaton a budapesti BOK Csarnokba.

Mi a Forráspont? Találkozási lehetőség Jézussal, aki velünk maradt az Oltáriszentségben. Lesz zenés dicsőítés, tanítás, tanúságtételek, pódiumbeszélgetés, szentmise Mohos Gábor esztergom-budapesti segédpüspökkel, valamint szentségimádás.

A programra elsősorban a 15 és 30 év közötti fiatalokat hívják és várják. A találkozó vendége lesz Cristina nővér, az olasz The Voice tehetségkutató műsor győztese; Kovács András Péter humorista, író; Papp Miklós görögkatolikus pap; Pulay Eszter aerobikedző; Dánielfy Gergely énekes, valamint Fábry Kornél, a NEK Általános Titkárságának főtitkára.

Időpont: 2019. szeptember 21., szombat, 14-től 20 óráig

Helyszín: BOK Csarnok (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)

Kapunyitás: 13 óra

A rendezvényen való részvétel ingyenes, a helyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött, amit ITT lehet megtenni.

Forrás és fotó: NEK Titkárság

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria