Mit tehet a NEK programjaira vásárolt jegyeivel?

Hazai – 2020. szeptember 1., kedd | 16:40

A világjárvány miatt egy évvel később, 2021. szeptember 5. és 12. között rendezik meg Budapesten az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust (NEK). Mit tehet a korábban a NEK programjaira megvásárolt belépőjegyével? A NEK honlapján a szervezők összegyűjtötték a lehetőségeket, amelyeket az alábbiakban változtatás nélkül közlünk.

Lépjen be a regisztrációs fiókjába! Ha elfelejtette jelszavát, kattintson ide! Ezután kiválaszthatja, hogy mit szeretne tenni a korábban megváltott jegyével!

Dönthet úgy, hogy azt felhasználja a jövő évi világeseményen, hiszen azok természetesen érvényesek maradnak 2021 szeptemberében is.

Jelezheti, hogy nem vesz részt az új időpontban tartott találkozón, de nem szeretné a jegye árát visszakérni, hanem azzal adományként támogatja a kongresszus megrendezését.

Harmadik választási lehetősége, hogy kéri a belépője árának visszatérítését.

Mind bankkártyás fizetés, mind banki átutalás esetén jóváírják az összeget. A beérkező válaszok feldolgozása és a pénz visszautalása 7–14 napot vesz igénybe. Türelmét és együttműködését köszönjük.

Az esztergomi Teológiai Szimpóziumra megváltott jegyek árát a programváltozás miatt valamennyi jelentkezőnek visszafizetjük. Erre az eseményre újból lehet majd belépőt váltani.

A kongresszus programjának újraszervezése zajlik. Az ingyenes jegyek felhasználásáról ennek ismeretében tudnak majd később dönteni.

Kérjük, hogy olvassa át honlapunkon a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) menüpontban szereplő információkat! Ha segítségre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a registration@iec2020.hu e-mail-címre küldött levélben.

Forrás és fotó: NEK

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria