Mit tehetünk az eucharisztikus kongresszus programjaira már korábban megvásárolt jegyekkel?

Hazai – 2021. június 2., szerda | 11:41

A világjárvány miatt az eredetileg tervezetthez képest egy évvel később, 2021. szeptember 5. és 12. között rendezik meg Budapesten a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust (NEK). Felmerül a kérdés, hogy mit tehetünk a NEK programjaira már korábban megvásárolt belépőjegyekkel – erre kaphatnak az alábbiakban választ olvasóink.

Lépjen be regisztrációs fiókjába! Ezután kiválaszthatja, hogy mit szeretne tenni a korábban megváltott jegyével! Három opció közül választhat:

1. Dönthet úgy, hogy felhasználja idén, hiszen természetesen érvényesek maradnak a jegyek 2021 szeptemberében is.

2. Jelezheti, hogy nem vesz részt az új időpontban tartott találkozón, de nem szeretné a jegy árát visszakérni, hanem azzal adományként támogatja a kongresszus megrendezését.

3. Kérheti a belépő árának visszatérítését. A jóváírás bankkártyás fizetés, illetve utalás esetén a kártyához tartozó, illetve az utaláshoz használt számlán jelenik meg. A beérkező válaszok feldolgozása és a pénz visszautalása 7–14 napot vesz igénybe.

Az esztergomi teológiai szimpóziumra megváltott jegyek árát a programváltozás miatt valamennyi jelentkezőnek visszafizetik. Erre az eseményre újból lehet majd belépőt váltani.

A kongresszus programjának újraszervezése folyamatosan zajlik. Az ingyenes jegyek felhasználásáról ennek ismeretében később döntenek a szervezők.

Egyúttal javasolják, hogy olvassák át az iec2020.hu-n a Gyakran ismételt kérdések (GYIK) menüpontban szereplő információkat. Ha segítségre lenne szükségük, forduljanak bizalommal a szervezőkhöz a registration@iec2020.hu e-mail-címen.

Forrás: NEK

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria