Ünnepelj másként – Jelentkezz te is önkéntesnek az augusztus 20-i bazilika előtti szentmisére!

Hazai – 2020. július 15., szerda | 16:18

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus csapata örömmel vár az idei augusztus 20-i, a Szent István-bazilika előtt tartandó ünnepi szentmisére 17 év feletti önkénteseket. A jelentkezési határidő: július 20. 12 óra.

Idén is ünnepi szentmisével és körmenettel emlékezünk meg államalapítónkról a Szent István-bazilika előtti téren augusztus 20-án. Az évről évre sok ezer érdeklődőt, hívőt vonzó eseményt az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye szervezi. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus örömmel segédkezik az előkészületeknél, többek között az önkéntesek toborzásánál is. Utóbbiak a háttérben, de főszerepben segítik az ünnep lebonyolítását.

Ha szívesen csatlakoznál azokhoz, akik időt és energiát áldoznak másokért, és elmúltál 17 éves, akkor jelentkezz július 20-án 12 óráig!

Feladatod az lesz, hogy a szentmisére érkezőket segítsd a tájékozódásban. Az ünnepi eseményt megelőzően, augusztus 19-én 18 órától helyszíni bejárásra és feladatosztásra várnak a szervezők. Önkénteseinknek pólót biztosítunk, valamint az esemény végén szendvicsek és innivaló mellett megoszthatjuk egymással a rendezvényen szerzett tapasztalatainkat, gondolatainkat.

Jelentkezni a NEK2020 önkéntes irodájánál az onkentes@iec2020.hu e-mail-címen lehet.

Ne feledd, a határidő július 20.!

Légy részese egy csapatnak, amely a háttérben főszerepet tölt be!

Forrás: NEK Titkársága

Fotó: Magyar Kurír

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria