Válassz egy jó embert! – Véghajrában a Kopp-Skrabski-díj közönségszavazása

Hazai – 2020. november 15., vasárnap | 13:30

Egy személyt és egy házaspárt lehet választani az idei Kopp-Skrabski-díj jelöltjei közül; a közönségszavazás november 20-án zárul. A jelöltek között több katolikus jó embert is találhatunk, közülük nem egyről már portálunkon is olvashattak.

Hogy van az, hogy léteznek emberek, akikről csak úgy süt a derű és a jóindulat? Ők azok, akikhez legnagyobb és legbensőbb gondjainkkal fordulhatunk, mert bízhatunk a meghallgatásban és a megoldás megtalálásában. Ők azok, akikre jó szívvel bízzuk gyerekünket is, mert tudjuk, jó kezekben vannak náluk. Ők azok, akik nélkül rosszabb hely lenne a világ.

Ők a helyi és tágabb emberi közösségek kovászai, családok önzetlen segítői, és egyben a Kopp-Skrabski-díj közönségszavazásának jelöltjei. Igaz, hogy ezeknek az embereknek nem kell reklámra költeniük, mert úgyis megtalálják őket, hiszen kézről kézre adják őket.

De mégis szeretnénk őket megmutatni a nagyvilágnak, hiszen amit ők tesznek, amivel ők foglalkoznak, az szorosan összefonódik a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom tevékenységével és alapértékeivel.

Ez az a verseny, ahol egy pályán vetélkedik egymással a lelkész, a hittantanár, az iskolaigazgató, a családgondozó, a szülésznő és a táncművész. Vannak jelöltjeink között, akik zarándoklatuk kilométereit használták fel adománygyűjtésre, van, aki meséivel segíti a sérült gyerekek integrációját.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom pályázatán egy személyre és egy házaspárra lehet szavazni. Ismerkedj meg velük ITT!

Válassz Te is egy jó embert és egy házaspárt! Szavazz ITT november 20-ig!

A díjról és a tavalyi győztesekről bővebben ITT olvashatnak.

Forrás és fotó: Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria