Várja a jelentkezőket a Boldogasszony Iskolanővérek szegedi szakkollégiuma

Hazai – 2024. július 9., kedd | 13:10

A Boldogasszony Iskolanővérek által fenntartott szegedi Karolina Katolikus Egyetemi Szakkollégium olyan egyetemista lányok jelentkezését várja, akik családias közösség tagjai szeretnének lenni, fontos számukra a hitük gyakorlása és megélése, és szívesen részt vennének közösségi és lelki programokon is. Jelentkezési határidő: július 31. Az alábbiakban a kollégium felhívása olvasható.

Ha magadra ismertél, jelentkezz bátran!

De vajon milyen karolinásnak lenni? – néhány lakónk a következőket mondta:

„Én egy fontos dolgot emelnék ki a Karolinában töltött éveimből: a segítőkészséget. Ha gólyaként nem tudod, hol lesz órád, csak kérdezz meg valakit, és kapsz egy Szeged-gyorstalpalót. Ha az egyetemmel kapcsolatban van kérdésed, keresd bátran a felsőbb éveseket. Hitközösséget keresel? Számos tippet kapsz. Egy jót beszélgetnél? Csak menj ki a konyhába! Szeretem, hogy bármi van, mindig van kihez fordulni.”

„A Karolinában lakni jó! Ha egy összetartó közösségben szeretnéd eltölteni az egyetemi éveidet, akkor jelentkezz a Karolinába. Bármi van, itt biztosan beszélgetőtársra lelhetsz. Ha katolikus hitedet szeretnéd gyakorolni és elmélyíteni, akkor itt van a helyed.”

Jelentkezési határidő: július 31.

Szóbeli elbeszélgetés időpontja: augusztus 3., 10 óra

További információért nézz körül honlapunkon és Facebook-oldalunkon! Kérdés esetén keress minket bátran!

Forrás és fotó: Karolina Katolikus Egyetemi Szakkollégium

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria