A költészetről szól a Görög Nyári Esték újabb alkalma

Kultúra – 2020. július 14., kedd | 16:26

A debreceni Görög Nyári Esték második alkalmán a Maszkura zenekar koncertezik az Attila téri látogatóközpontban július 18-án.

„Kívánom, hogy a magyar irodalomtörténet legnagyobb költőinek zeneiségét össze tudjam hozni a mai kor emberével. A műsor egyaránt szól minden erre kíváncsi szemnek-fülnek és mindazoknak, akik szeretik a verset megzenésített formában is! Leginkább Ady Endre-, József Attila-, Arany János-, Petőfi Sándor-versek hallhatóak egy poétás est folyamán!” – ezekkel a szavakkal ajánlja a Görög Nyári Esték július 18-i rendezvényét Biró Szabolcs, a Maszkura és a Tücsökraj zenekar dalszerzője.

A koncertet jó idő esetén szabad téren rendezik meg, esőben a látogatóközpont nagytermébe költözik a produkció. A rendezvényt szervező Lautitia kóruscsalád büféről is gondoskodik. 

A belépő 2500 forintba kerül, amellyel az érdeklődők a debreceni görögkatolikus parókia közösségét támogatják. A jegyek már megvásárolhatók a parókia irodájában (Debrecen, Szent Anna utca 53.), valamint a helyszínen.

A szervezők arról tájékoztatnak, hogy egyszerre legfeljebb 150 fő vehet részt a koncerten.

Jegyek elővételben vásárolhatók, illetve igényelhetők a lautitiachoir@gmail.com e-mail-címen.

A koncert 19 órakor kezdődik, kapunyitás 18 órakor lesz.

A Görög Nyári Esték további koncertjeinek listája itt olvasható.

Forrás és fotó: Hajdúdorogi Főegyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria