Az én napom! – A Mária Rádió pályázatot hirdet tematikus napok szervezésére

Kultúra – 2018. február 17., szombat | 17:59

A Mária Rádió pályázatot hirdet tematikus napok szervezésére és megtartására középiskolák, katolikus felsőoktatási intézmények, keresztény közösségek és intézmények számára. A pályázatok beadási határideje: 2018. március 10.

Választható témakörök: elfogadás, betegség, gyász, halál, alkohol, drog, pénz, sport, boldogság, szegénység, környezetvédelem, család, önkéntesség, imádság, tisztaság, az evangélium hirdetése, gyermekvállalás, hivatás, Krisztus követése, az Oltáriszentség, bűnbánat, bevándorlók, cigányság.

A pályázó közösség, intézmény által benyújtott adásnaptervet a Mária Rádió stábja bírálja el.

Az pályamunkának tartalmaznia kell:
– a választott témakörben minimum négy műsor tervét, írásban kidolgozva;
– hogy a műsorokban kiket szólítanának meg;
– hogyan épülnének fel a műsorok (hány percesek lennének, mi volna a műsor fő üzenete, milyen zenéket illesztenének a műsorba);
– élő adásban, telefonhívásokkal vagy előre felvett anyagként készítenék-e el a műsort.

Az adásnap írásbeli tervét maximum kettő A/4-es oldal terjedelemben kell eljuttatni március 10-ig a terjesztes@mariaradio.hu e-mail-címre vagy a Mária Rádió szerkesztőségébe (1133 Budapest, Gogol u. 28.). A borítékra írják rá: Az én napom!

A legszínvonalasabb pályaművet prezentáló közösség számára a tematikus nap elkészítéséhez a Mária Rádió munkatársai teljeskörű felkészítést nyújtanak, elméleti és gyakorlati képzés biztosításával.

A nyertesek által elkészített hanganyagokat a Mária Rádió a műsorára tűzi, majd a felvételek felkerülnek a rádió honlapjára. A nyertesek számára érdeklődés esetén rendszeres műsoridőt is biztosíthatnak.

Amennyiben középiskolások nyernek, számukra igazolást állít ki a Mária Rádió az 50 óra közösségi munkáról.

Forrás: Mária Rádió

Fotó: Mária Rádió; Max Pixel

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria