Elődöntőt játszik a magyar válogatott a papi futsal-Európa-bajnokságon

2018. február 7. szerda 14:49

A legjobb négy közé jutott a magyar válogatott az olaszországi Bresciában zajló papi futsal-Európa-bajnokságon.

A magyar papi válogatott a nyitómeccsen 4–1-re legyőzte Kazahsztánt, majd 1–0-s vereséget szenvedett a házigazda olaszoktól. Február 6-án a játéknap harmadik összecsapásán a Bozóky Imre vezette válogatott 2–0-s győzelmet aratott a címvédő portugálok felett. Az egyenes kieséses szakaszban a magyar csapat a románokkal találkozott, és a végjátékban szerzett góllal 1–0-s sikert aratott.

A magyar csapat az elődöntőben a lengyel papi válogatottal csap össze, míg a portugálok a csehek ellen lépnek pályára. A találkozók győztesei játszanak az aranyéremért, míg a vesztesek a harmadik helyért küzdhetnek.

A magyar–lengyel elődöntőt február 8-án, csütörtökön délben játsszák.

Forrás és fotó: Szeged-Csanádi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Külhoni
Vezető híreink - olvasta már?
keresd-beket-faradhatatlanul-kozeledik-12-nemzetkozi-romai-ministranszarandoklat
Keresd a békét fáradhatatlanul – Közeledik a 12. Nemzetközi Római Ministránszarándoklat

Július 28. és augusztus 4. között rendezik meg a 12. Nemzetközi Római Ministránszarándoklatot. Csiszár Klára pasztorálteológust, a Nemzetközi Ministránsszövetség (CIM) alelnökét, a rendezvény egyik főszervezőjét kérdeztük a zarándoklat üzenetéről és a programokról.

2018. július 17. kedd
kapcsolatokban-elunk-vagy-online-vagyunk
Pécsi Rita: Kapcsolatokban élünk vagy „online vagyunk”?

„Mit tehetünk az online világ térnyerése ellen? (...) Kevesen veszik figyelembe, hogy a számítógép-használat csak abban az életkorban járhat valós előnyökkel, amikor már kifejlődött az idegrendszer, a döntésképesség, az érzelmi intelligencia...” Uzsalyné Pécsi Rita írását olvashatják.

2018. július 17. kedd