Érettségizünk... – Közel hozzuk a katolikus középiskolák végzőseit!

Hazai – 2020. április 30., csütörtök | 13:28

Az idei rendkívüli tavasz rendkívüli, ballagási ünnepségek és szóbeli vizsgák nélküli érettségi időszakot hoz. Jövő héten megkezdődnek az írásbelik. Felhívásunkkal szeretnénk közel hozni olvasóinkhoz az életük fontos állomásához érkező diákokat.

A végzős diákok idén nem búcsúzhatnak el iskolájuktól, tanáraiktól és egymástól a hagyományos, szép keretek között. E fájdalmas hiányt sok iskolában az online térben szervezett búcsúzással, videoüzenetekkel igyekeznek pótolni. Máshol ősszel szerveznek majd „ballagást” vagy más, a búcsúzásra lehetőséget adó ünnepséget.

E nehéz helyzetben szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy megismerhessük a végzős diákokat és osztályokat.

Kérjük, küldjék el nekünk az anyaországi és külhoni katolikus intézményekből a végzős osztályok csoportképeit és/vagy tablóképeit az mk@katolikus.hu e-mail-címre.

Kérjük, hogy a képek mellett néhány sorban (maximum 1500 karakter) mutassák be a végzős diákok az iskolát és osztályukat, valamint küldjék el az osztálynévsort.

A képeket és az írásokat a Nézőpont rovat Érettségizünk… alrovatában jelentetjük meg.

A levél tárgyában kérjük feltüntetni: „Érettségizünk”. A kép(ek)et jpg-formátumban, legalább 820 × 450 képpont méretben kérjük megküldeni.

Fotó: Thaler Tamás

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria