Idén is szerelmi kalandtúrára várják a kecskemétieket

Hazai – 2020. február 6., csütörtök | 14:10

Immár 8. alkalommal rendezi meg a Szerelmi kalandtúrát a Parázs Pasztorális Központ Kecskeméten február 8. és március 28. között. A több héten át tartó párkapcsolat-építő játék során sokféle program vár a párokra: többek között online feladatok, kiállítás, kávézók, borbár, sörház, könyvesboltok felkeresése.

A harminc állomásból tízet kell teljesíteni a nyereményekért. A jelentkezés után a párok az e-mail-címükre részletes tájékoztató levelet kapnak az állomásokról, feladatokról. Jelentkezni ITT lehet a kalandtúrára.

A feladatok között szép számmal akad olyan, amely szabadon választott időpontban teljesíthető február 8. és március 28. között. Jelentkezni legkésőbb március 20-ig érdemes a minimum tíz feladat teljesítéséhez. A záróest, amikor a nyereményeket sorsolják, eleve 1 pontot ér, ezt március 28-án, szombaton 17-től 18.30-ig rendezik meg a Cifrapalotában.

Az állomások teljesítését a párok „útlevéllel” igazolhatják, a helyszíneken kapott matrica beragasztásával. Az útlevél február 8-tól vehető át a kalandtúra különböző helyszínein.

Ízelítő a nyeremények sorából: 2 személyre szóló belépő a Ciróka Bábszínházba, az Otthon moziba, a Cifrapalotába; a Kecskeméti Fürdőbe két főre szóló komplett belépő (versenyuszoda, termálmedencék, élményfürdő és szauna használatával), a Korda Könyvesbolt 5000 forintos utalványa, a Kiss Cuki Családi Cukrászat tortautalványa, az Attila Virágszalon gyönyörű virágdoboza, az Aranyhomok Szálloda két személyre szóló wellnessbelépője, a DiVino Borbár finom borai, a Tandem Kapcsolatműhely ajándékutalványa, a Fűszeráruház ajándékcsomagja, a Malom Libri Könyvesbolt könyvei, a Kecskeméti Sörház sörei, a Sajtangyal Manufaktúra finom sajttála, az Álomjövő malacperselye, bendőjében 10 ezer forinttal és egy kétalkalmas pénzügyi coachinggal. A fődíjak: páros fotózás 38000 forint értékben és wellnesshétvégék.

A játékban évente száz–százötven pár szokott részt venni, ráadásul a Parázs Pasztorális Központ számos más település hasonló programját is segíti szervezési ötletekkel.

Részletek és jelentkezés ITT.

Érdemes a kalandtúra Facebook-oldalát követni a friss hírekért.

Forrás és illusztráció: Parázs Pasztorális Központ

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria