Jubileumi emlékverseny az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpontban

2018. november 29. csütörtök, 16:46

Az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont jubileumi emlékversenyt hirdetett a Győri Egyházmegye katolikus iskolái részére, felszentelésének 25. évfordulója alkalmából. November 17-én hat negyedik évfolyamos csapat mérhette össze tudását játékos, szórakoztató feladatok megoldásával.

A vetélkedő célja nemcsak az együtt ünneplés volt, hanem egymás iskoláinak, templomainak megismerése is.

A kezdeti versenyláz hamar feloldódott, hisz játékos feladatok sokasága kínálkozott a tanulók számára. A hatalmas papírtortából kibújó angyalka minden résztvevőnek bőséges édességcsomagot osztott. Nagy sikert aratott a csomagküldő szolgálat futára is, aki szekérben vitte az értékes feladatokat tartalmazó ajándékdobozokat. A negyedik osztályos tanulók tartalmas jelenetekkel mutatták be templomuk védőszentjének életét. A verseny során a nyertesek nem csupán a dobogós helyezettek lettek, hanem valójában minden részvevő kisdiák.

Forrás és fotó: Győri Egyházmegye/Kiss Zoltán

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Kishírek
Vezető híreink - olvasta már?
zarandokvonat-indul-csiksomlyoi-papai-misere
Zarándokvonat indul a csíksomlyói pápai misére

A Misszió Tours Utazási Iroda május 31-én buszokat és zarándokvonatot is indít Csíksomlyóra, a pápai szentmisére. A részletekről Budai László ügyvezetővel beszélgettünk.

18:15
bator-botond-hargitafurdoi-palos-szerzetes-csiksomlyoi-papalatogatas-sok-meglepetest-okozhat
Bátor Botond hargitafürdői pálos szerzetes: A csíksomlyói pápalátogatás sok meglepetést tartogat

Ferenc pápa romániai apostoli útján június 1-jén szabadtéri szentmisét mutat be a csíksomlyói Mária-kegyhelyen. A pápalátogatásról Bátor Botond pálos szerzetest, volt tartományfőnököt, hargitafürdői elöljáró-plébánost kérdeztük.

12:20