Még lehet jelentkezni a Győri Hittudományi Főiskola szombathelyi képzéseire

Hazai – 2018. január 16., kedd | 9:00

A Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központjának szakkínálatát ajánljuk az érdeklődők figyelmébe a közelgő jelentkezési határidő, február 15. előtt.

A Győri Hittudományi Főiskola legnépszerűbb képzési formája az osztatlan kétszakos képzés. A 2018/19-es tanévtől nyolc osztatlan tanári szakpárral is párosítható a hittanár-nevelőtanár képzés Szombathelyen, amit egy megújuló és modern eszközökkel felszerelt épületben, családias környezetben folytathatnak a hallgatók, akiknek a jogviszonya a Győri Hittudományi Főiskolával jön létre, de a közismereti tanár szak ismeretanyagát a szombathelyi tanárképzés keretében, az ELTE Savaria Egyetemi Központban hallgatják.

A Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központjában a hittanár szak mellé osztatlan tanárképzésben a másik szakot (angol, magyar, történelem, testnevelő, matematika, földrajz, ének-zene, biológia) az ELTE biztosítja a szombathelyi Savaria Egyetemi Központban. Jelentkezési határidő az osztatlan kétszakos hittanárképzésre: 2018. február 15.

Emellett az osztatlan egyszakos hittanár-nevelőtanár képzésre is várják az érdeklődőket, mely tíz félév nappali és levelező tagozaton. Óvodapedagógusi, tanítói végzettséggel öt félév; tanári, gyógypedagógusi végzettséggel négy félév; teológusvégzettséggel két félév alatt végezhető el. Jelentkezési határidő: 2018. május 31.

Továbbra is várják a hallgatókat a katekéta és lelkipásztori munkatárs alapszakos (BA hat félév) képzésre, a jelentkezési határidő: 2018. május 31.

A felvételi időpontja: 2018. június 25. (hétfő) 9.00 óra, helye: Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központ (9700 Szombathely, Szily János utca 3.).

A képzések állami ösztöndíjas és önköltséges formában indulnak.

További részletek az alábbi elérhetőségeken:

Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központ, 9700 Szombathely, Szily János utca 3.
Web: www.gyhf.hu
E-mail: hittanarkepzo@martinus.hu
Telefon: +36 30 75 66 598.

Bővebb információk, tudnivalók a felvételiről a Győri Hittudományi Főiskola honlapján érhetők el.

Forrás és fotó: Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központ

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria