Mégis lehet jelentkezni a liturgikus intézet a kántorképző tanfolyamára

Hazai – 2020. május 19., kedd | 15:31

Tapasztalva a környező országok járványveszélyre vonatkozó szigorításainak enyhülését, és bízva abban, hogy a kántori szolgálat iránt érdeklődőknek idén is lehetőséget tudnak biztosítani a szakmai fejlődésre, a kántorképző tanáraival egyetértésben a Magyar Liturgikus és Egyházzenei Intézet úgy döntött, hogy képzésüket mégis meghirdetik a már megszokott nyári időpontban.

Ennek megfelelően tehát a június 24. és július 24. közötti időszakra hirdetik meg a kántorképző tanfolyamot. Jelentkezési határidő: június 15., hétfő 17 óra.

Amennyiben a járványveszélyre vonatkozó hazai hatósági rendelkezések a tanfolyam megtartását még nem tennék lehetővé, egy későbbi időpontban és módosított tanrenddel, formával szeretnék lehetővé tenni a tanfolyam elvégzését. Az esetleges időpontmódosításról és a további tudnivalókról a jelentkezőknek legkésőbb június 19-ig e-mailben küldenek értesítést; az esetleges változást az intézet honlapján is közzéteszik.

A jelen helyzetre való tekintettel idén az új jelentkezők esetében eltekintenek a plénániai ajánlás kikéréséről (pótolva azt a következő években), továbbá minden jelentkező jelentkezési lapját e-mailben várják a malezi.hakk@gmail.com címre.

A jelentkezési lap elektronikusan is kitölthető és elmenthető, így nem szükséges kinyomtatni. A kitöltéshez Adobe Reader program használatára van szükség.

A képzési tájékoztatót és a jelentkezési lapot ITT lehet letölteni. A felvételivel kapcsolatos követelmények kurzusokra lebontva ITT érhetők el. A tanfolyammal kapcsolatban felmerülő kérdéseket a fent megadott e-mail-címen keresztül tehetik fel az érdeklődők.

A Magyar Liturgikus és Egyházzenei Intézet, bízva a személyes nyári találkozás lehetőségében, szeretettel várja a jelentkezőket a kántorképző tanfolyamra.

Forrás és fotó: Magyar Liturgikus és Egyházzenei Intézet

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria