Megújult a Sacré Coeur nővérek honlapja

Megszentelt élet – 2020. február 13., csütörtök | 11:56

A közelmúltban elkészül a Sacré Coeur nővérek (Szent Szív Társaság) új honlapja. A megjelenés egységes, letisztult, elegáns lett – a „kevesebb több” elve alapján. A weboldal célja, hogy az olvasók érthető, modern nyelvezet és kifejező képek segítségével szerezzenek információkat a közösségről.

A nővérek folyamatosan publikálnak friss cikkeket, írásokat, aktuális beszámolókat, melyek által jobban meg lehet ismerkedni az életükkel, lelkiségükkel. Egyfajta „kirakatot” kínálnak, ami által láthatóvá válik, hogy a honlap mögött milyen élő és dinamikus közösség áll.

Nagy újítás, hogy az évek óta működő hivatásblog a rend honlapjának része lett, így az érdeklődők megismerkedhetnek azzal a közösséggel is, mely a blog mögött áll. Mivel folyamatosan kerülnek ki új anyagok a felületekre, érdemes rendszeresen visszatérni a honlapra.

A Programok menüpont alatt jól áttekinthetően szerepelnek a nővérek által vezetett különféle lelkiségi programok, imaalkalmak, lelkigyakorlatok. Az érdeklődő megismerkedhet a rend lelkiségével, történetével, és igény szerint felveheti a kapcsolatot is a közösséggel.

Mivel a Sacré Coeur nővérek nemzetközi szerzetesi közösség, azzal segítik az élő kapcsolatokat, hogy egy szűkebb tartalmú angol nyelvű felület is helyet kapott a weblapon.

A fejlesztés során külön figyelmet fordítottak a megfelelő technikai paraméterekre is: a honlap gyorsan letöltődik, és mobil eszközökre is optimalizálták.

Az oldalt a http://szentszivtarsasag.hu címen lehet elérni.

Forrás és fotó: Szent Szív Társaság

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria