Mutasd meg a lélek mélységeit fotóiddal!

Kultúra – 2020. augusztus 1., szombat | 13:00

A „Szólj be a papnak!” csapata felhívását adjuk közre az általuk meghirdetett fotópályázatról, melynek beküldési határideje szeptember 10.

Fotózol? Keresed a saját vizuális stílusod? Úgy érzed, hogy a képeid túlmutatnak önmagukon? Szeretnél üzenni másoknak az alkotásaidon keresztül?

A Szólj Be a Papnak! csapat szervezésében kerül sor szeptember 23–24-én a K-Pont Fesztre a debreceni Apolló moziban, ahol a filmvetítések mellett egy fotókiállítás is nyílik.

A fesztiválon a filmvetítéseket követően az emberi lélek mélységeiről fogunk beszélgetni a hit, hitetlenség, fájdalom, vagy épp a múlt terhei témájában. Ha a te fotóid is érintik ezeket a témaköröket, akkor az jó pont lehet!

Ahhoz, hogy Te is kiállíthasd a képeidet, nincs más dolgod, mint digitális formában elküldeni nekünk legalább egy, maximum három darab nagy felbontású fotót (2:3 képarány; rövidebb oldal legalább 2500 pixel) a palyazat@szoljbeapapnak.hu címre.

A képeket szakmai zsűri fogja értékelni, sőt a legjobbak – amelyeket beválogatnak a kiállításra – rövid szöveges értékelést is kapnak.

S hogy miért jó ez neked? A helyszínen a legjobb alkotásokat kiállítjuk, illetve tiéd lehet a 20.000 Ft-os honorárium is. Ezenkívül a szervezőkkel további együttműködésre is lehetőséget kaphatsz, hogy a képeid minél többekhez eljuthassanak.

Beküldési határidő: 2020. szeptember 10.

A pályázók a beküldéssel vállalják, hogy a kép a saját alkotásuk, sem részben, sem egészben nem sérti más szerzői jogát; továbbá engedélyezik a szervezőknek, hogy az adott képekből nyomatot készítsenek kiállítás vagy egyéb promóciós felhasználás céljából.

Forrás és fotó: Szóljbeapapnak.blog.hu

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria