Szakirányú továbbképzések a Sapientia Főiskolán

Hazai – 2020. augusztus 14., péntek | 9:53

Szakirányú továbbképzésekre hívja a jelentkezőket a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola, melyekre 2020. augusztus 23-ig lehet jelentkezni. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

A képzéseket esti munkarendben szervezik meg.

Család-, gyermek- és ifjúságvédő szakpedagógus szakirányú továbbképzés (2 félév) – felkészítés gyermek- és ifjúságvédelmi feladatok ellátására oktatási és nevelési intézményekben.

Gyermek- és ifjúságvédelmi tanácsadó szakirányú továbbképzés (4 félév) – felkészítés a gyermekjóléti, gyermekvédelmi intézményekben szakmai feladat ellátására és vezetői munkakör betöltésére.

Keresztény társadalmi elvek a gazdaságban (KETEG) szakirányú továbbképzés (4 félév) – szemléletformáló és szakmai tudást elmélyítő, integrált gazdasági képzés az Egyház társadalmi tanítása alapján a Római Szent Tamás Pápai Egyetemmel és a Budapesti Corvinus Egyetemmel együttműködésben.

Roma társadalomismeret szakirányú továbbképzés (4 félév) – felkészítés a cigányság szélesebb társadalomba történő beilleszkedésének támogatására és az együttműködés kialakításában végzett munkára.

A felvételi vizsgák tervezett időpontja: 2020. augusztus 24–25.

Érdeklődni és bővebb felvilágosítást kérni a főiskola tanulmányi osztályán a +36 1 486-4484-es telefonszámon, a tanulmanyi.osztaly@sapientia.hu e-mail-címen vagy a főiskola honlapján lehet.

Forrás és fotó: Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria