Szent Bazil-kupa Hajdúdorogon

Kishírek – 2019. január 21., hétfő | 17:56

Nyolc meghívott csapat részvételével ismét nagy sikere volt a hagyományos nyolcórás labdarúgótornának január 12-én a hajdúdorogi Szent Bazil Oktatási Központban.

A megnyitón Szilágyi Gábor intézményvezető köszöntötte a meghívott csapatokat. Beszédében felhívta a figyelmet a sport és a labdarúgás közösségépítő erejére, a sportszerűség fontosságára és a hit megtartó erejére. Szilágyi Gábor a közös imát követően megnyitotta a 16. alkalommal megrendezett nyolcórás focitornát.

A torna legjobb csapata a felsőbb éves gimnazistákból, valamint öregdiákokból álló Old Boys csapat lett, akik a döntőben a Címvédő nevet viselő csapatot verték 1–0-ra Pásztor Richárd 20 méteres bombagóljával. A dobogó harmadik fokára az Érseki Hivatal dolgozóiból álló csapat állhatott fel.

Díjazták továbbá a legjobb kapust, aki idén Szilágyi Norbert (Old Boys) lett, a legjobb játékost, amely címet idén Mészáros Benjámin (Címvédő) nyerte el, valamint a gólkirályokat Leveleki Mihály és László Tibor személyében, akik 6-6 gólt rúgtak. A tornát meglátogatta Székelyudvarhely alpolgármestere, Orbán Árpád, aki Hajdúdorog alpolgármesterével, Kranyik Lászlóval együtt különdíjat ajánlott fel a legsportszerűbb csapat, az All Star számára.

Forrás és fotó: Hajdúdorogi Főegyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria