Angyalbatyu angyalkáknak – Görögkatolikus ajándékok a kisvárdai kórház gyermekosztályának

Kishírek – 2020. december 15., kedd | 16:00

A tavalyi évhez hasonlóan a Kisvárdai Görögkatolikus Egyházközség Karitász Csoportja idén is megajándékozta a kisvárdai kórház gyermekosztályán ápolt gyermekeket, dolgozó orvosokat és ápolókat. A karitászcsoport beszámolóját olvashatják.

A karácsonyt megelőző böjti időszak alkalmat ad számunkra, hogy felkészüljünk egy titokzatos és csodálatos találkozásra az érettünk emberré lett Jézus Krisztussal. E készület alatt feldíszíthetjük szívünket, feltölthetjük szeretettartályainkat, hogy egy kicsit még jobb emberré váljunk. A szólás azt mondja: „jobb adni, mint kapni”. Mi úgy érezzük, hogy mind a két oldalon nagyon jó érzés állni, mert az adakozás öröme szeretettel tölti el azt a személyt, aki adja az szeretetcsomagot, és azt a személyt is, aki kapja az ajándékot.

Karitászcsoportunk ezzel a szeretettel készítette el angyalbatyuját, amellyel a szeretet édes érzését szerettünk volna tovább adni embertársainknak. Köszönjük a nagylelkű felajánlásokat, köszönjük az önkénteseinknek a töretlen lendületet és segíteni akarást, amit napról napra megtapasztalunk.

Forrás és fotó: Kisvárdai Görögkatolikus Egyházközség

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria