Apor Vilmos Emlékérmet kaptak a Máltai Szeretetszolgálat munkatársai

Kishírek – 2019. április 26., péntek | 12:46

Apor Vilmos Emlékéremmel tüntette ki a Magyar Máltai Lovagok Szövetsége (MMLSZ) a Magyar Máltai Szeretetszolgálat (MMSZ) Budapesti Csoportjának tagjait.

A Közép-magyarországi Régió küldöttgyűlésén került sor a hosszú évek óta a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál dolgozó, munkájukat lelkiismeretesen, szeretettel, alázattal végző, a nyolc boldogság eszmeiségét életükkel képviselő munkatársak és önkéntesek kitüntetésére. A kitüntetéseket Szabadhegy Kristóf, az MMLSZ elnöke, Győri Dani Lajos, az MMSZ ügyvezető alelnöke és Morva Emília régióvezető adták át.

Az Apor Vilmos Emlékérem ezüst fokozatát kapta Egriné Csőreg Mónika, a nevelőszülői hálózat munkatársa; Hajdú Mónika, a Pestszentlőrinci Gondviselés Háza Idősek Otthona intézményvezetője; Hernády Tamás, a Mosoly utcai mosoda intézményvezetője; Komjáti Magdolna, a fürdető csoport önkéntes munkatársa; Pujcsev Mihály, aki több mint húsz éve a Szeretetszolgálat gépkocsivezetője; Sipos László, a Fogadó Pszichoszociális Szolgálat munkatársa; van der Meer Kinga, a Fő utcai Gondviselés Háza Idősek Otthona intézményvezetője.

Az Apor Vilmos Emlékérem bronz fokozatát kapta Siklódi Alajosné, a Dunavarsányi csoport 89 éves önkéntes munkatársa; Turányik Ágnes, a Miklós utcai Ruhaosztó csoport önkéntes munkatársa és Újfalussy László, a Fő utcai Gondviselés Háza Idősek Otthona önkéntes munkatársa.

Forrás és Fotó: Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria