Polgármesteri elismerésben részesült a kaposvári egyházmegyei családi bölcsődehálózat vezetője

Kishírek – 2022. április 26., kedd | 11:20

Április 21-én, a bölcsődék napján a városháza dísztermében köszöntötték a bölcsődei dolgozókat Kaposváron.

Az eseményen Szita Károly polgármester elmondta: a bölcsődei dolgozók munkája elengedhetetlen, a jövő generációinak megfelelő fejlődése és a kisgyermekes szülők terheinek csökkentése szempontjából pedig rendkívül fontos. A polgármester köszönetét fejezte ki, hogy a bölcsődei dolgozók az elmúlt két esztendőben, a koronavírus-járvány idején is támaszt és segítséget nyújtottak a kisgyermekes családoknak. A szülők jól tudták, hogy a bölcsődékbe biztonsággal vihetik a gyermekeiket, így munkájuk elvesztése miatt sem kellett aggódniuk.

A bölcsődék napja alkalmából polgármesteri elismerésben részesült Hegedüsné Varga Renáta, a Százszorszép Bölcsőde vezetője; Pora Gabriella, a Kaposvári Egyházmegyei Családi Bölcsőde Hálózat vezetője; Szeremlei Csilla, a Búzavirág Bölcsőde vezetője és Váradi Éva, a Tulipános Bölcsőde dajkája.

Pora Gabriella, a Kaposvári Egyházmegyei Családi Bölcsőde Hálózat vezetője szakmai felkészültségéért, odaadó munkájáért, helytállásáért, a munkahelyi közösségben szeretettel és bölcs alázattal betöltött vezetői munkájáért vehette át a polgármesteri elismerést.

Forrás: Kaposvári Egyházmegye

Fotó: Kaposvári Egyházmegye; Szita Károly Facebook-oldala

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria