Családi lelkinapokat szervez Sólyomkőváron a nagyváradi egyházmegye

Külhoni – 2021. július 30., péntek | 10:35

Az Amoris laetitia-családév és Szent József éve alkalmából a Nagyváradi Római Katolikus Egyházmegye Családpasztorációs Irodája családi lelkinapokat szervez a Bihar megyei Sólyomkőváron az egyházmegyében működő családcsoportok számára. Az első alkalmat július 23. és 25. között a tasnádi plébánia családcsoportja számára tartották meg.

Összesen nyolc házaspár és négy gyermek vett részt a programon, akiket elkísért a plébánosuk, Ozsváth József atya is. A műhelyek, elmélkedések, feladatok elsősorban a párkapcsolatok megerősítését, az egymásra hangolódást, a párok jobb kommunikációját kívánták segíteni.

Három ilyen alkalom helyszíne lesz még idén Sólyomkővár: július 30. és augusztus 1. között a margittai, augusztus 20. és 22. között a nagyváradi, valamint szeptember 5. és 7. között az érmihályfalvi családokat várják.

Az augusztus 20-i hétvégén olyan családok számára szeretne programlehetőséget biztosítani a Családpasztorációs Iroda, melyek nem tartoznak családcsoporthoz, de szívesen részt vennének egy lelki hétvégén.

Az első hétvége résztvevőinek személyes visszajelzései ITT olvashatók.

Forrás és fotó: Nagyváradi Római Katolikus Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria