Káptalandomb régen és most – Fotópályázatot hirdet a győri egyházmegyei látogatóközpont

Kultúra – 2017. augusztus 27., vasárnap | 15:00

A Győr Egyházmegyei Vagyonkezelő Központ Szent László Látogatóközpontja és a győri Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum fotópályázatot hirdet „Káptalandomb régen és most” címmel.

A pályázat célja, hogy a résztvevők fényképeken keresztül mutassák be Győr legrégebbi városrésze, a Káptalandomb sokszínűségét, építészeti, természeti, szakrális értékeit, az itt élők mindennapjait.

A Szent László Látogatóközpont honlapjára feltöltött archív felvételek ihletforrásként szolgálhatnak a fényképekhez. Egy pályázó legfeljebb két fotóval vehet részt a pályázaton. A pályázat mindenki számára nyitott, szakmai felkészültségtől függetlenül bárki részt vehet a megmérettetésen. A pályázat résztvevőit két kategória egyikébe sorolják be: 1. kategória: 25 év alatti pályázók; 2. kategória: 25 évüket betöltött pályázók.

A szervezők JPG formátumban várják a felvételeket a turisztika@kaptalandomb.hu e-mail címre, a tárgy mezőben a „Fotópályázat2017” elnevezést feltüntetve.

A kísérő e-mailben fontos megadni a pályázó teljes nevét, életkorát, lakhelyét, telefonszámát és a fotók címét. A képek file-neveit a következőképpen kell megadni: Kép címe_Vezetéknév_Keresztnév.jpg (pl: Káptalandomb_Minta_Aladár.jpg)

A pályázatra beküldhető képek hosszabbik oldala 1500 pixel. A fájlok maximális mérete 2 megabyte (MB) lehet. (A pályázónak rendelkeznie kell a képek 3000 pixel nagyságú változatával, mert díjazás esetén ebben a méretben kéri be a nyertes fotót a pályázat kiírója.)

A pályázatok beérkezésének határideje 2017. szeptember 30.

A szakmai zsűri október 2. és 5. között értékeli a pályázatokat a két kategóriában. A nyertes pályázatokat és a zsűri által kiválasztott további fotókat a Káptalandomb 13. szám alatt található Szent László Látogatóközpont rendezvénytermében állítják ki.

A pályázat részletes leírása a Szent László Látogatóközpont weboldalán olvasható.

Forrás és fotó: Győri Egyházmegye; Kaptalandomb.hu

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria