Rangos turisztikai díjra jelölték a szegedi Szent Gellért Fórumot

Kultúra – 2020. augusztus 29., szombat | 12:00

Business Excellence díjra jelölték „legjobb vidéki rendezvényhelyszín” kategóriában a Szeged-Csanádi Egyházmegye szabadidő-, kulturális és sportközpontját, a Szent Gellért Fórumot – közölte a Délmagyarország regionális médiummal az intézmény.

A Business Traveller Hungary, Magyarország egyetlen céges utazóknak és utaztatóknak szóló magazinja idén már tizedik alkalommal hirdette meg az üzleti turizmus legjobb szolgáltatóit elismerő díjat. Szeptember 9-ig hét kategóriában, három jelöltre lehet voksolni különböző online és médiaplatformokon.

Kövesi Andrea, a Szent Gellért Fórum rendezvény- és marketingvezetője elmondta, a központ egy közösségi hely, ahol nemcsak sporteseményeket, hanem céges és családi rendezvényeket is lehet tartani. A 10 hektáros területen idén is a családi és sportnapok voltak a legnépszerűbbek. Az intézmény nyitott, a játszótérre például bárki bemehet.

A Szent Gellért Fórum létrehozásával a Szeged-Csanádi Egyházmegye célja az volt, hogy olyan sportkomplexum jöjjön létre, ahol megvalósulhat a labdarúgóutánpótlás-nevelés, felélénkülhet az élsport, és helyet kaphatnak a Szeged-Csanádi Egyházmegye fenntartásában működő köznevelési és felsőfokú intézmények kulturális programjai.

A központ otthont adhat például az egyházmegye által szervezett ifjúsági találkozóknak, lelkigyakorlatoknak, továbbá az állami gondoskodásban lévő fiatalok regionális rendezvényeinek, megvalósulhatnak itt szabadtéri koncertek, valamint sportversenyek is.

Forrás ás fotó: Délmagyar.hu, Szeged-Csanádi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria